Brantjes Data-Vernietiging | Nieuw-Vennep | Telefoon 023 - 532 1960 | brantjes@recycling.nl

Brantjes Data-Vernietiging


Wij komen graag met u in contact


Informatie coronavirus

Brantjes is voor u bereikbaar

Met inachtneming van alle voorgeschreven maatregelen die we kunnen nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen is het bij Brantjes Data Vernietiging tot nader order mogelijk om zonder voorafgaande afspraak vertrouwelijke datadragers aan te leveren op onze vernietigingslocatie op werkdagen van 07.00 tot 16.00 uur op de locatie Rijnlanderweg 1427 in Nieuw-Vennep. Lees meer »

Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u advies nodig? Bel ons: 023 - 532 1960. Wij zijn te bereiken op werkdagen tussen 7.00 uur en 16.00 uur.

Adres:

Brantjes Data Vernietiging
Rijnlanderweg 1427
2153 KE Nieuw-Vennep

Google Maps:


Wist u dat?

Harddisks

komen niet
alleen voor
in computers

Harde schijven in apparaten

Harddisks komen ook voor in printers en kopieermachines. Deze apparaten slaan elke printopdracht, elke scan, elke fax en elke kopie op. Laat daarom uw oude apparatuur altijd vernietigen.

Snippers

worden gerecycled tot tissues

Vernietigen en recyclen

Het aangeboden papier dat wij vernietigen bestaat uit kleine papiersnippers. Deze snippers worden gerecycled waarna de tissue industrie hier tissues en toiletpapier van vervaardigt.

Nietjes

mogen gewoon blijven zitten

Wij maken uw papier schoon

U hoeft uw archiefpapier of zakelijke documenten niet schoon aan te leveren. U kunt mapjes, nietjes, paperclips, ordners en dergelijke gewoon laten zitten.

Brantjes

verzorgt uw archief- opruiming

Uw archiefopruiming van a tot z

Wilt u uw archief laten vernietigen maar heeft u hier de tijd of mankracht niet voor? Wij kunnen de gehele archiefopruiming en archiefvernietiging voor uw bedrijf verzorgen.