Brantjes Data-Vernietiging | Nieuw-Vennep | Telefoon 023 - 532 1960 | brantjes@recycling.nl

Brantjes Data-Vernietiging

Het gaat bij ons om vertrouwen

Brantjes Data-Vernietiging is specialist op het gebied van vertrouwelijke en gecertificeerde vernietiging. Bij de vernietiging van materialen op onze vernietigingslocatie staat de vertrouwelijkheid van de gegevens voor ons centraal. Sinds 1 oktober 2019 zijn we verhuisd van Haarlem naar onze locatie in Nieuw-Vennep.


"Wij halen de integriteit uit het door u aangeboden materiaal.
100% vertrouwd en 100% gecertificeerd."


Landelijke dekking

Brantjes Data-Vernietiging is gevestigd in Nieuw-Vennep. Maar dankzij onze gecertificeerde partners hebben wij een landelijke dekking. Hoofdzakelijk opereren wij in de randstad als het gaat om frequente ledigingen en vernietigingen. Maar eenmalige opdrachten voeren wij uit door heel Nederland.


Het proces van vernietigen

Doorgaans halen wij met onze afgesloten transportvoertuigen het vertrouwelijke materiaal op met beveiligde inzamelmiddelen. Dit gebeurt over het algemeen binnen een week na aanvraag van onze dienstverlening. Het aangeboden materiaal wordt veilig vervoerd naar onze vernietigingslocatie. Daar wordt het materiaal binnen 24 uur vertrouwd en gecertificeerd vernietigd in onze shredders.


Wij laten het restmateriaal recyclen

Na vernietiging van het aangeboden materiaal blijft er restmateriaal achter. Dit restmateriaal bieden wij aan aan onze gespecialiseerde recyclingpartners.


Het team van Brantjes Data-Vernietiging

Directie:                      
Mark de Boer

Operations Manager:          
Björn Peetoom

Planning:                  
André Schuurman
Jeffrey Meinert

Backoffice:                    
Tamara Jägers
Ingrid Ansing de Groot

Wist u dat?

Harddisks

komen niet
alleen voor
in computers

Harde schijven in apparaten

Harddisks komen ook voor in printers en kopieermachines. Deze apparaten slaan elke printopdracht, elke scan, elke fax en elke kopie op. Laat daarom uw oude apparatuur altijd vernietigen.

Snippers

worden gerecycled tot tissues

Vernietigen en recyclen

Het aangeboden papier dat wij vernietigen bestaat uit kleine papiersnippers. Deze snippers worden gerecycled waarna de tissue industrie hier tissues en toiletpapier van vervaardigt.

Nietjes

mogen gewoon blijven zitten

Wij maken uw papier schoon

U hoeft uw archiefpapier of zakelijke documenten niet schoon aan te leveren. U kunt mapjes, nietjes, paperclips, ordners en dergelijke gewoon laten zitten.

Brantjes

verzorgt uw archief- opruiming

Uw archiefopruiming van a tot z

Wilt u uw archief laten vernietigen maar heeft u hier de tijd of mankracht niet voor? Wij kunnen de gehele archiefopruiming en archiefvernietiging voor uw bedrijf verzorgen.